Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/haidookr/public_html/2021/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3169

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/haidookr/public_html/2021/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 259
Despre festival | HAIDOOK Summer Fest

Despre Haidook Summer Fest

Haidook Summer Fest se afla anul acesta la cea de-a cincea editie si isi propune sa celebreze si sa reinvie spiritul haiducesc ce arde mocnit in tinerele generatii, de aceea nimic din ceea ce se intampla la Haidook Summer Fest nu este ales intamplator.
Zona Runcu, situata la poalele muntilor Leaota, este o locatie cu traditie. Legendele spun ca este un tinut in care legendarul haiduc Radu Anghel salasluia in inima codrului verde, localnicii oferindu-i adapost si hrana in vremuri de restriste. In acest context caii, prietenii de nadejde ai haiducilor, nu avem cum sa lipseasca. 

Asa ca daca ti s-a facut de o iesire in mijlocul naturii, la o campeneasca cu mancare aburinda la ceaun si bautura rece, cu spectacole ecvestre, cu ateliere si activitati in aer liber pentru haidoocii mici si mari, te asteptam cu drag la Runcu in perioada 31 Iulie - 1 August 2021.

Haidook Summer Fest este un eveniment dedicat haiducului din tine. Se spune despre haiduci ca, din cand in cand, se saturau de rutina cotidiana, de griji, de ”asa trebuie” si scoteau din ei acea latura care le cerea sa fie omeni liber. La Haidook Summer Fest adunam aproape oamenii care inteleg ca puterea sta in libertatea de ne face bine sufleteste, de a ne intalni, de a ne bucura unii de altii, de aprecia si integra calul, ca element al puterii, in vietile noastre.

Ne haiducim? Da, la Haidook Summer Fest scoatem haiducul din tine pentru ca iti oferim exemple clare de oameni care au devenit maestri, adevarati profesionisti in ceea ce fac. In zilele noastre, provocator lucru. Oferim acces la modele de curaj si determinare, la delicatete si gratie, la copilarie si joaca.

Haidook Summer Fest este un eveniment pentru toata familia. Raportarea la puterea si bine-facerile libertatii se face din interior, de la cea mai mica celula a societatii. Vrem un viitor curajos si asumat, demn sa suporte propriile decizii, atunci sa ii invatam de cum se face. Atat oamenii cat si caii prezenti la eveniment au fost selectati pe spranceana, trecand de multe ori teste de curaj.

Reguli la festival 

Cateva reguli de urmat pentru buna desfasurare a evenimentului:

  Daca doriti sa veniti cu animale de companie (ex.caini) va rugam sa le tineti in lesa (la fata locului mai sunt caini din imprejurimi si nu vrem sa fie nimeni in pericol).

 ➡️ Puteti veni cu masina pana aproape de locul in care se desfasoara evenimentul si avem rugamintea sa o parcati in zona destinata parcarii si nu aproape de zona de desfasurare a activitatilor. La parcare, va rugam sa aveti grija sa nu blocati celelalte masini parcate.

 ➡️ Aruncati gunoiul numai in cosurile special amenajate. Ne ajutati si pe noi in acest fel, dar mai ales ajutati natura sa ramana curata.

Totodata, va rugam sa luati la cunostinta urmatoarele reguli pe care le gasiti afisate la fata locului. Va multumim ca le respectati! 👏

WhatsApp Image 2021-07-30 at 11.16.48


Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/haidookr/public_html/2021/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/haidookr/public_html/2021/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/haidookr/public_html/2021/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13