Despre Haidook Summer Fest

Haidook Summer Fest se afla anul acesta la cea de-a patra editie si isi propune sa celebreze si sa reinvie spiritul haiducesc ce arde mocnit in tinerele generatii, de aceea nimic din ceea ce se intampla la Haidook Summer Fest nu este ales intamplator. Zona Runcu, situata la poalele muntilor Leaota, este o locatie cu traditie. Legendele spun ca este un tinut in care legendarul haiduc Radu Anghel salasluia in inima codrului verde, localnicii oferindu-i adapost si hrana in vremuri de restriste. In acest context caii, prietenii de nadejde ai haiducilor, nu avem cum sa lipseasca. 

Iar pentru ca haidoocilor moderni le sade bine nu doar in doua picioare in saua calului, ci si pe doua roti in saua bicicletei, la aceasta editie a festivalului avem alaturi si reprezentantii de seama ai comunitatii de biciclisti din Romania. 

Astfel putem spune ca anul acesta Haidook Summer Fest este despre CAI, BICICLETE si NATURA.

Asa ca daca ti s-a facut de o iesire in mijlocul naturii, la o campeneasca cu mancare aburinda la ceaun si bautura rece, cu spectacole ecvestre si pe doua roti, cu ateliere si activitati in aer liber pentru haidoocii mici si mari, te asteptam cu drag la Runcu pe 21, 22 si 23 iunie 2019.

 Au raspuns chemarii noastre ...

Miron_3

Miron Bococi - Maestru Vrajitor de cai

Denis_3

Denis Stefan, actor si dresor Western

Orban Gabor 6

Orban Bara Gabor, magicianul fara sa

HSF2018_21

Scoala Bate Saua

HSF2018_20

Working Equitation Romania

HSF2018_05

Blondele de la Potcoava

Ateliere si activitati in aer liber

Cei mici nu vor avea timp sa se plictiseasca la Haidook Summer Fest, pentru ca le-am pregatit multe ateliere si activitati in cadrul carora fie isi vor putea demonstra abilitatile, fie vor putea sa deprinda unele noi.

35628319_1945383795524393_6666057047487807488_n

Atelier de pictura pe ceramica

Oaia primordiale

Atelier de impaslit

Atelier Olarit

Atelier de olarit

bate saua

Atelier de echilibru

slow biking

Concurs Slow Biking

37861299_2023967094534344_8583737224774811648_o

Treasure hunt

Mancare si voie buna

Sa nu credeti ca am uitat de cei mari. Mari maestri bucatari ne vor hrani cu bucate alese la ceaun si la gratar, in timp ce setea ne va fi potolita de beri reci si cocktail-uri spumoase.

Motive ca si voi sa va alaturati petrecerii noastre campenesti sunt suficiente, zicem noi. Fiti convinsi ca vom avea grija de fiecare dintre voi, dupa sufletul vostru.

Despre organizatori

Asociatia Ride Wild Carpathia s-a nascut din dorinta de a promova frumusetile Romaniei asa cum se vad din saua calului. In pas de cal sau la galop, am descoperit peste tot in tara locuri si oameni minunati. Iubim caii si speram sa vedem inmultindu-se numarul fermelor romanesti unde se poate calari in siguranta.

Impreuna cu Federatia Romana de Turism Ecvestru ne-am propus organizarea Haidook Summer Fest, care isi propune sa va ofere in primul rand un motiv bun sa iesiti in natura alaturi de oameni cu pasiuni comune si in egala masura, sa va tenteze sa descoperiti Runcu din saua calului.

Va avertizam ca sentimentul de libertate pe care il veti experimenta creeaza dependenta! 🙂

Parteneri media online:

Turism Market transparent