Invitatii Haidook Summer Fest

Miron Bococi

Nu glumim nicio secunda cand il numim pe Miron vrajitorul de cai din Spania. Atunci cand l-am intalnit, am fost convinsi ca vorbeste pe limba cailor. Dansa cu Feeling, calul lui de suflet, si in acele momente nu ne doream altceva decat sa traim si noi acea experienta. Asa se face ca ne-am facut curaj si i-am vizitat ferma din Spania, rugandu-l sa ne impartaseasca din mestesugul lui de a vorbi cu caii. Trei saptamani mai tarziu ne intorceam in Romania cu o dorinta imensa de a avea caii nostri.

Miron este capul de afis al multor festivaluri ecvestre de talie internationala din Europa si Asia, dar de curand a decis ca e vremea sa revina in Romania, tara de origine, pentru a promova dragostea de cai si natura alaturi de prieteni. Zis si facut!

Mai multe despre ce stie si ce face Miron gasiti pe site-ul lui oficial:  www.bococihorseshow.com

Guillem Fernàndez Valls

Haidook Summer Fest devine oficial o petrecere internationala, pentru ca: Guillem Fernàndez Valls a raspuns invitatiei noastre si vine pe 25 iunie la Runcu pentru a petrece alaturi de noi la Haidook Summer Fest.
Guillem este un actor de televiziune & film cunoscut in Spania mai ales pentru cascadoriile spectaculoase pe care le realizeaza in arena, in cadrul unor spectacole live medievale, in special calare. Cea mai mare realizare a sa, in activitatea din televiziune, a fost reprezentata de coordonarea bataliilor realizate pentru cel de-al saselea sezon din serioanul Urzeala Tronurilor (Game of Thrones), care au avut filmate in Spania.
Guillem este foarte nerabdator sa ajunga mai repede in Romania, la Runcu, pentru ca isi doreste sa ne cunoasca traditiile si sa se desfete cu bucatele noastre traditionale. Impreuna cu prietenul sau, Miron Bococi, ne-a promis un spectacol pe cinste.

Mai multe detalii despre activitatea sa gasiti pe pagina lui oficiala:  www.guillemfernandezvalls.com.

Mihai Margineanu

Mihai a fost mult timp partenerul cu haz al lungilor noastre calatorii prin tara si prin Europa. Mereu reusea cumva, prin muzica lui, sa ne alimenteze dorul de duca. Ba tarziu in noapte, ba prin ploaie, ba pe o autostrada lina ca „p-afara”, ne trezeam cu totii cantand alaturi de el duios un ”cantic de inima albastra” sau urland din toti rarunchii ”Aviatia da senzatia”. Pe scurt, este omul ideal care sa-ti umble de bucurie sufletul cu a sa cantare.

Mai multe despre Mihai, zis si Margineanu, gasesti pe pagina oficiala: www.mihaimargineanu.ro

unnamed (1)

PF_fb_thumb_2

Razvan Popescu si Flick

Radio ZU

Doi dintre cei mai cunoscuti si mai simatici oameni de radio din Romania, Popescu & Flick sunt cei care ne incanta dupa-amiezele la Radio Zu cu trasnaile lor. Flick, cunoscut si drept “Domnul Rima” este, asa cum ii spune si porecla, pasionat de poezie. Ba chiar a fost comparat cu insusi marele poet nepereche, Eminescu, pentru spontaneitatea cu care scoate rime pe banda rulanta.

Popescu e al mai cerebral din acest duo, om serios, asezat la casa lui (nasit de Dan Negru 🙂 ), dar care nu se lasa mai prejos cand vine vorba de gaguri, pozne si alte cele.
Cum cei doi sunt mari iubitori de cai si de distractie oriunde si in orice moment al zilei, era firesc sa ne dorim sa ii avem alaturi la marea adunare campeneasca. Ei vor fi amfitrionii nostri pe toata durata evenimentului, facand astfel experienta la Haidook Summer Fest una de neuitat.