Activitati Haidook Summer Fest

Cu siguranta nu vom avea timp sa ne plictisim …

Ca si in editiile anterioare, spectacolele si demonstratiile ecvestre nu vor lipsi, ba chiar anul acesta ne-am propus sa crestem nivelul.

 

 

Ziua de vineri, 15 iunie, va fi dedicata pasionatilor de calarie, care isi vor demonstra abilitatile in prima etapa a concursului de Working Equitation.

 

Working Equitation_6
Denis_3

Sambata, 16 iunie, va fi ziua dedicata disciplinei dresajului, ziua in care caii si cei mai agili dintre masteri, ne vor delecta cu eleganta dansului lor.

Miron Bococi si Denis Stefan vor fi din nou prezenti la eveniment si ne vor incanta cu ale lor demonstratii de dresaj in libertate. Nu vor lipsi nici Popescu & Flick, simpaticii prezentatori de la Radio ZU, care vor antrena spiritele, in postura lor sacra de amfitrioni ai evenimentului.

In egala masura, pentru concurenti nostri va fi ziua care le va aduce noi provocari de infruntat in cadrul competitiei de Working Equitation.

Duminica, 17 iunie, va fi ziua dedicata adrenalinei. Totul va fi pe repede inainte, asa cum ii sade bine haidoocului. Ziua va marca finalul competitiei de Working Equitation si va aduce in manej noi provocari atat concurentilor, cat si invitatilor speciali, ale caror nume preferam sa le pastram in mare taina, pentru moment.
In rest, nu vor lipsi ceaune cu mancare aburinda, atelierele pentru copii, concursurile de talent si frumusete autohtone, plimbarile calare, lenevitul pe baloti la soare si aruncatul cu privirea in zarea albastra.

Pe scurt, va fi un week-end pe cinste, numai bun pentru incarcarea bateriilor! 🙂

haidook_2016_151