Activitati Haidook Summer Fest

Cu siguranta nu vom avea timp sa ne plictisim … Vom avea nu una, nu doua, ci, de aceasta data, trei zile in care vom trai fiecare emotie alaturi de protagonistii spectacolelor care se vor desfasura in manej.

Anul acesta vom avea in program si mai multe momente speciale cu caluti, actorii principali ai povestii nostri cu haiduci de pe varful muntelui.

 

Ziua de vineri, 15 iunie, va fi dedicata pasionatilor si practicantilor de calarie, care isi vor putea demonstra abilitatile in prima etapa a concursului de Working Equitation. Acesta prima zi a concursului se va axa pe disciplina dresajului.

In plus, o parte dintre haiducii nostri de seama, care vor fi deja prezenti pe meleagurile runcene, vor ajunge si in manejul din varful dealului pentru a-si face incalzirea alaturi de partenerii lor cabalini. Astfel, cei prezenti vor asista la o serie de antrenamente ale artistilor care vor performa in arena in zilele de sambata si duminica. Printre acestia ii amintim pe Miron Bococi, insotit de fratele sau, Liviu BocociDenis Stefan, prietenii nostri de la Basme cu Cai si Bate Saua si lista poate continua. 

 

Working Equitation_6

Denis_3

Sambata, 16 iunie, va fi ziua in care Flick si Popescu, gazdele noastre, vor da oficial startul celei de-a treia editii a festivalulului, cu incepere de la ora 12:00, fiind si ziua cu cele mai diversificate activitati artistice in manej.

Va fi ziua in care vom vedea maestrii momentului in actiune. Ei ne vor delecta cu eleganta dansului lor in momentele dedicate disciplinei dresajului  si in acelasi timp ne vor tine cu sufletul la gura in momente spectaculoase cu acrobatii si cascadorii calare, marca Masters of Djigjit.

Robert si Radu, maestrii in calarie ai Centrului de Eechitatie Potcoava, Denis Ștefan, Miron și fratele sau, Liviu Bococi, precum si calaretii Cross Country Farm din Prod (Judetul Mures) vor sustine momente de acrobatie ecvestra, djighit, inspirate din arta calariei mongole de pe vremea lui Genghis Han.

In egala masura, pentru concurenti nostri va fi ziua care le va aduce noi provocari de infruntat in cadrul competitiei de Working Equitation.

Duminica, 17 iunie, va fi ziua dedicata copiilor la Haidook Summer Fest. 

Zorii zilei vor gasi concurentii nostri intr-o noua proba de Working Equitation, de aceasta data de viteza.

Imediat dupa aceea  Vadim Virgolici si Asociatia Bate Saua vor prelua legatura si ne vor  introduce in lumea copiilor isteti si curajosi, care pretuiesc natura si caii.

Miron Bococi isi va face din nou aparitia in manej pentru a-si lua la revedere de la noi pana la urmatoarea editie, lasand astfel loc prietenilor nostri de la Basme cu Cai sa se pregateasca pentru a pune in scena cea mai noua productie a lor, spectacolul Baba Samca.  Biletele pentru spectacolul Baba Samba pot fi procurate online pe www.basmecucai.ro

In rest, nu vor lipsi ceaune cu mancare aburinda, atelierele pentru copii, concursurile autohtone de maiestrie, plimbarile calare, lenevitul pe baloti la soare si aruncatul cu privirea in zarea albastra.

Pe scurt, va fi un week-end pe cinste, numai bun pentru incarcarea bateriilor! 🙂

haidook_2016_151