Despre Haidook Summer Fest

Haidook Summer Fest se afla anul acesta la cea de-a treia editie si isi propune sa celebreze si sa reinvie spiritul haiducesc ce arde mocnit in tinerele generatii, de aceea nimic din ceea ce se intampla la Haidook Summer Fest nu este ales intamplator. Zona Runcu, situata la poalele muntilor Leaota, este o locatie cu traditie. Legendele spun ca este un tinut in care legendarul haiduc Radu Anghel salasluia in inima codrului verde, localnicii oferindu-i adapost si hrana in vremuri de restriste. In acest context caii, prietenii de nadejde ai haiducilor, nu avem cum sa lipseasca, in egala masura mancarea buna la ceaun, bautura rece si muzica de voie buna. Asadar Haidook Summer Fest este despre NATURA, CAI si TRADITIE.

Asa ca daca ti s-a facut dor de o campeneasca cu mancare aburinda la ceaun si bautura rece, cu muzica pentru sufletele care iubesc libertatea si nu in ultimul rand, cu spectacole cu cai frumosi, te asteptam cu drag la Runcu pe 15, 16 si 17 iunie 2018.

 Au raspuns chemarii noastre ...

143.Potcoava

Miron Bococi - Maestru Vrajitor de cai

Denis_3

Denis Stefan, actor si mare iubitor de cai

Basme cu cai

Basme cu Cai, companie de teatru

img

Razvan Popescu & Flick, amfitrionii evenimentului

Maestri bucatari ce ne vor hrani cu bucate alese la ceaun.

Iar alaturi de ei si alti haiduci moderni vin sa se distreze alaturi de noi pe parcursul intregului eveniment.

Motive ca si voi sa va alaturati petrecerii noastre sunt suficiente, zicem noi. Fiti convinsi ca vom avea grija de fiecare dintre voi, dupa sufletul vostru.

Despre organizatori

Asociatia Ride Wild Carpathia s-a nascut din dorinta de a promova frumusetile Romaniei asa cum se vad din saua calului. In pas de cal sau la galop, am descoperit peste tot in tara locuri si oameni minunati. Iubim caii si speram sa vedem inmultindu-se numarul fermelor romanesti unde se poate calari in siguranta.

Impreuna cu Federatia Romana de Turism Ecvestru ne-am propus organizarea Haidook Summer Fest, care isi propune sa va ofere in primul rand un motiv bun sa iesiti in natura alaturi de oameni cu pasiuni comune si in egala masura, sa va tenteze sa descoperiti Runcu din saua calului.

Va avertizam ca sentimentul de libertate pe care il veti experimenta creeaza dependenta! ­čÖé